23 de gen. 2010

Hem començat !


Amb l'impuls del Centre Cultural, i el suport d'un bon nombre de veïns i entitats, hem encetat a Riudecanyes el camí que ens ha de portar a desenvolupar la Consulta sobre la Independència el proper 28 de febrer.

Estem treballant per garantir una consulta rigorosa, amb garanties. Ho fem des d'una visió plural i integradora. Perseguim que tothom pugui estar representat al llarg del procés. Volem que el que ha de ser un exercici natural d'expressió democràtica pugui comptar amb la màxima participació.

Al llarg dels propers dies farem per explicar i comentar el que significa la Consulta. Us convidem a tots a participar-hi activament, fent vostre un projecte que s'enceta des de la societat civil i que representa l'essència de la democràcia: la possibilitat de cada ciutadà d'expressar la seva opinió i de decidir.

Fem que la consulta sigui un projecte de tots, un projecte de Riudecanyes !

6 comentaris:

  1. Endavant !

    Hauríem d'aconseguir que la participació fos de les més elevades de l'onada de febrer.

    ResponElimina
  2. Anims,
    Aixo ens portara a la independencia,i a deslligarnos de la sobirania centrista de Espanya.

    ResponElimina
  3. Que es noti que som de Riudecanyes, canyaaaaaaaa contra Espanyaaaaaaaa

    ResponElimina
  4. us encoratjo a que seguiu així, tenim dret a opinar sobre la nostra terra, crec en la independència de catalunya i la vull lliure, VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!

    ResponElimina
  5. Fem que la Consulta sigui un èxit de participació. Això depèn de tots. Animar algú altre per anar a votar ja és una forma de col.laborar.

    ResponElimina
  6. Fem que entre tots sigui un èxit !!!
    Pim, pam, pim, pam .....

    ResponElimina