25 de febr. 2010

Anem a votar !!!!



Expressar lliurement l’opinió és signe de maduresa democràtica, un acte de civisme. La gent de Riudecanyes ha estat cridada a les urnes en 38 ocasions des de l’any 1976 i en el seu conjunt la participació ha estat sempre molt elevada. De ben segur que això és una bona mostra del grau de cohesió que com a poble tenim i del fet d’entendre que la participació en unes eleccions és alguna cosa més que un dret. És un compromís personal amb la idea de llibertat i de democràcia.


A Riudecanyes tenim l’oportunitat de fer-ho el proper dia 28 de febrer una altra vegada. Torna a ser una excel·lent ocasió de mostrar a aquells que ens coneixen que les coses importants són tingudes en compte al nostre poble.


Cal anar a votar, sigui quina sigui l’orientació del nostre vot. Cal anar a votar amb el convenciment que ho hem fet sempre. No és cert que en aquesta consulta tingui menys utilitat, que serveixi de poc. En té molta i serveix de molt. Podríem donar moltes raons i de fet aquests dies les hem compartides però per damunt de totes n’hi ha una... anant a votar estem donant una lliçó democràtica i un exemple cívic a tots aquells que han volgut silenciar o entorpir aquestes Consultes. Que la gent s’expressi lliurement és el millor símptoma de salut democràtica per a qualsevol societat i potser encara més quan l’oportunitat d’anar a votar sorgeix de la pròpia societat i no tant del sistema polític vigent.


Us esperem el dia 28 i volem que la jornada s’ompli d’il·lusió, d’una certa esperança. Es per això que al voltant del dia hem previst organitzar algunes activitats que convidin a sortir al carrer, a trobar-se amb els veïns i els amics.


Tot està per fer i tot és possible. El dia 28 aneu a votar. !!!

1 comentari:

  1. És més important del que pot semblar. Hi hauria d'anar molta gent !!!!

    ResponElimina